Hos Den lille brugskunst kan du vælge månedskasse.

I månedskassen kan du løbende samle varer sammen gennem en måned. Når måneden slutter, gør jeg månedskassen op, sender en mail med beløbet der skal betales, når du har betalt, pakker og sender jeg varerne i kassen til dig. Du betaler altså kun én gang fragt.

Sådan handler du
På webshoppen kan du også tilføje varer i din månedskurv. Når du så vil afslutte købet, logger du dig på, og så skal du blot angive Månedskasse i Betalingsmetode og Forsendelsesmetode.
Du logger ind med din e-mail adresse og din adgangskode. Klik på glemt adgangskode, hvis du ikke kan huske den for at få tilsendt en ny adgangskode på din email. Du kan altid selv ændre denne kode, når du er logget ind.

Driller det på webshoppen er du meget velkommen til at sende mig linket til det, du ønsker tilføjet i din månedskasse, så klarer jeg resten.

Under DIN KONTO – LOGIN kan du se, hvad du har i din månedskasse.

 

Betingelser for at have månedskasse
Betragt en valgt vare som købt, når du tilføjer varer i din månedskasse, så læg kun varer i en månedskasse, hvis du er sikker på, at du vil købe dem. Varer tages derfor ikke op/byttes ikke ud i månedskasser. Når måneden slutter, gør jeg månedskassen op, sender en mail med beløbet der skal betales, pakker og sender varerne i kassen til dig, når betalingen er modtaget. Du betaler altså kun én gang fragt.

 

Betalingen skal være modtaget senest 2 hverdage efter opgørelse af kassen – det er ikke muligt at have kassen i længere tid, eller at have to månedskasser på samme tid.

 

Overholdes betalingen ikke, så mister du desværre muligheden for fremtidig månedskasse-ordning. Du kan altid få din kasse sendt før “tid” – så skriver du bare en besked til mig.